Ik ben oke + Jij bent oke = 100% OKE

Adem je vrij

Verbonden Ademen is een krachtige , liefdevolle en zelfhelende ademtechniek en deze heeft effect op het lichamelijk, emotionele en mentale welzijn.

De verbonden ademhaling werkt door op de blokkades die in ons lichaam aanwezig zijn. Tijdens het ademen worden we ons hiervan bewust, het krijgt ruimte en vervolgens kan het los gelaten worden. Zo ontstaat er een VRIJE adem.

Ademen doen we allemaal, iedere dag in en uit, het is de basis van ons leven. vrije adem , stroomt door het lichaam van buik naar borst. Tijdens ons leven maken we van alles mee , en onze adem reageert hierop,. Luister een s naar je adem…

Wanneer je ontspannen bent, de ademhaling gaat langzaam en is laag. Wanneer je plotseling schrikt, stop je even met ademen. Bij belemmerende gedachtes of boosheid schiet de ademhaling omhoog en gaat sneller, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.

Wat leer je?
In deze workshop leren we je verschillende manieren van ademen waardoor de zuurstof weer rijk gaat stromen door het lichaam en je ademhaling wordt verruimd.

Wat geeft het je?
Meer energie, innerlijke rust, blijdschap, inzichten, verhoogd de vitaliteit en een leeg hoofd,

Datum op aanvraag!

Opgeven: praktijkoke@gmail.com
Tel: 06 12190087