Ik ben oke + Jij bent oke = 100% OKE

Body Drum Release

Altijd maar in het hoofd?
Spanning willen loslaten?

Body Drum Release kan je daarbij helpen om de prikkels, stress en angst te verwerken. Body Drum Release is een methode waarbij er op de linker en rechter schouder op een zachte wijze wordt getrommeld. Daardoor raak je diep ontspannen en worden de hersenhelften bilateraal gestimuleerd. Er ontstaat een verruimd bewustzijn , je meer in contact bij je gevoel en wordt intuitie en creativiteit geprikkeld.

Hoe werkt BDR?

Het woord release betekent loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven.
Daarnaast betekent het ook ontspannen, afstand doen of ontheffen van iets. En dat is precies wat er gebeurt tijdens BodyDrumRelease.

Positief effect

Tijdens het trommelen wordt je ontspannen en komt er een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geven. Soms komen er ook emoties boven die meestal onmiddellijk worden verwerkt. De verhoogde hersenactiviteit wordt geïntegreerd met de gedachten in het bewustzijn. Het is een methode waarvan de positieve effecten al na de eerste sessie merkbaar zijn. Vaak zijn de resultaten enkele dagen of weken na de sessie zelfs nog beter.

Na enkele sessies vervagen  de  negatieve beelden, emoties en gedachten, terwijl positieve gedachten en gevoelens juist levendiger en waardevoller worden

Verbinding lichaam en geest
BodyDrumRelease leidt er o.a. toe dat je meer zelfvertrouwen krijgt, beter weet wat je wil, stress loslaat.
Je ‘zakt meer in je lichaam’ waardoor je je krachtiger voelt.