Ik ben oke + Jij bent oke = 100% OKE

Coachen met honden

Een hond reageert puur en direct op wat hij ziet. Tegenover een hond kun je niet liegen, kun je jezelf niet anders voordoen dan wie je echt bent. Dit zijn signalen die wij geven door de inzet van je houding, emoties, gedrag en gedachten. Ze lezen letterlijk wat je denkt. Hierdoor zijn ze meesters in het spiegelen van mensen. Hun reactie is jouw spiegel, dus als je bereid bent in deze spiegel te kijken, kun je superveel van ze leren.

Door de inzet van honden kom je vaak makkelijk en snel tot de kern. Je ervaart letterlijk wat je doet en denkt en daardoor word je gespiegeld tot je kern, wie jij in essentie bent of wilt zijn.

In omgang met andere mensen kun je er bewust of onbewust voor kiezen om jezelf anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. Een hond prikt hier doorheen. Zij zien je ware aard en ervaren je ware gevoelens. En die geven ze aan je terug.

Daarom werk ik graag met honden. Zij kunnen gedragingen, overtuigingen of emoties aan de oppervlakte brengen. Honden laten je tot je kern en tot de essentie komen. Vandaar kun je groeien en mogelijkheden zien en benutten.

Voor het coachen gebruik ik 2 honden een vrolijke Golden Doodel, Tommie en Frodo een Friese Stabbij,

Nieuwsgierig geworden?
Bel, mail of app : 06 12190087

Je bent van harte welkom